הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת
1)אופן ההכנת המלית.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.
.
2) מביאים לרתיחה את הפירות יער עם הסוכר טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ,ממיסים את ג'לטין במיקרוגל ומוסיפים לפירות יער מערבבים היטב ושופכים לתבנית מיוחדת .
ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
.
3)אופן ההכנה תחתית דקואס .
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
4) מוסיפים את הקמח אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים ,שופכים על נייר איפה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 עד 15 דקות .
5)אופן ההכנת המוס גבינה.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.
.
6)מקציפים את הגבינת יחד עם השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב מוסיפים את החלב ומערבבים היטב וממיסים במיקרוגל את הג'לטין ומוסיפים ומערבבים היטב .
7)יוצקים חצי תערובת גבינה לתבנית סיליקומרט .
מחלצים את המלית חותכים אותה בגודל התבנית מניחים אותה במרכז ושופכים את החצי השני .
8)חותכים מלבן של התחתית יותר קטן מהתבנית ומניחים בעל ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה מומלץ ללילה שלם .
9) מחלצים את העוגה ומניחים אותה על כלי הגשה ומקשטים השמיים הם הגבול.