להקציץ חלבונים וסוכר לקצף לבן ותפוח. להוסיף את החלבונים ולהמשיך להקציף. להוסיף חלב ושמן ולערבב. להוסיף קמח תופח, קקאו ושוקולית ולערבב עד לאיחוד. להעביר לסיר ג'חנון בקוטר 24 עם נייר אפייה משומן בתחתית ובדפנות. לדפוק על השיש להוצאת בועות אויר ולהכניס לתנור על 160 מעלות לשעה ועשר דקות . .
3
להשאיר לצינון בחוץ למספר שעות ולאחר מכן לחתוך את העוגה לרוחב ל 3 חלקים. .
4
להכנת הקצפת:.
5
להקציף את השמנת הצמחית, האינסטנט פודינג והאבקת סוכר..
6
להרטיב כל שכבה של עוגת השוקולד עם מעט חלב ולאחר מכן לשים מעליה שכבת קצפת. העוגה צריכה להיות מורכבת משלוש שכבות של עוגת שוקולד שביניהן 3 שכבות קצפת. לשים שכבת קצפת נדיבה גם מסביב לעוגה וליישר בעזרת קלף את העוגה כך שכולה תהיה מכוסה בקצפת. לשים בהקפאה כ 45 דקות ובינתיים להכין את הגנאש..
7
להכנת הגנאש:.
8
להמיס שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרו . לחמם כל פעם 30 שניות עד שהגנאש נמס. לערבב. לתת לו להצטנן קצת בחוץ ולאחר מכן לפזר על מרכז העוגה ובעזרת כף לטפטף שוקולד על דפנות העוגה.לשים במקרר להתקררות.לאחר מכן לקשט לפי מה שאוהבים. בתיאבון🤗 .
1
להכנת עוגת השוקולד:.
2
להקציץ חלבונים וסוכר לקצף לבן ותפוח. להוסיף את החלבונים ולהמשיך להקציף. להוסיף חלב ושמן ולערבב. להוסיף קמח תופח, קקאו ושוקולית ולערבב עד לאיחוד. להעביר לסיר ג'חנון בקוטר 24 עם נייר אפייה משומן בתחתית ובדפנות. לדפוק על השיש להוצאת בועות אויר ולהכניס לתנור על 160 מעלות לשעה ועשר דקות . .
3
להשאיר לצינון בחוץ למספר שעות ולאחר מכן לחתוך את העוגה לרוחב ל 3 חלקים. .
4
להכנת הקצפת:.
5
להקציף את השמנת הצמחית, האינסטנט פודינג והאבקת סוכר..
6
להרטיב כל שכבה של עוגת השוקולד עם מעט חלב ולאחר מכן לשים מעליה שכבת קצפת. העוגה צריכה להיות מורכבת משלוש שכבות של עוגת שוקולד שביניהן 3 שכבות קצפת. לשים שכבת קצפת נדיבה גם מסביב לעוגה וליישר בעזרת קלף את העוגה כך שכולה תהיה מכוסה בקצפת. לשים בהקפאה כ 45 דקות ובינתיים להכין את הגנאש..
7
להכנת הגנאש:.
8
להמיס שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרו . לחמם כל פעם 30 שניות עד שהגנאש נמס. לערבב. לתת לו להצטנן קצת בחוץ ולאחר מכן לפזר על מרכז העוגה ובעזרת כף לטפטף שוקולד על דפנות העוגה.לשים במקרר להתקררות.לאחר מכן לקשט לפי מה שאוהבים. בתיאבון🤗 .