ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1. בקערת המיקסר מערבבים את הקמח והשמרים היבשים..
-
2
2. בסיר לערבב מים מחמאה הסוכר והמלח,לא לחמם יותר מדי..
-
3
3. מוספים לסיר את הביצים,טורפים מעט ומוספים לתערובת הקמח שבמיקסר,ללוש בערך 10 דקות לבצק רך ונעים..
-
4
4. מכסים להתפחה שעה. לאחר, ההתפחה לרדד בצק ומפזרים מעל את השוקולית הסוכר קינמון ולפזר את חתיכות המחמאה,.
-
5
5. לגלגל ולחתוך פרוסות עבות..
-
6
6. לשמן תבנית ולהניח את השושנים..
-
7
7. אופים בתנור שחומם מראש ל190° 20-25 דקות..
-
8
8. על הגז מערבבים חומרי הלישה. ומורחים את הציפוי על השושנים בעודם חמים..
1
1. בקערת המיקסר מערבבים את הקמח והשמרים היבשים..
2
2. בסיר לערבב מים מחמאה הסוכר והמלח,לא לחמם יותר מדי..
3
3. מוספים לסיר את הביצים,טורפים מעט ומוספים לתערובת הקמח שבמיקסר,ללוש בערך 10 דקות לבצק רך ונעים..
4
4. מכסים להתפחה שעה. לאחר, ההתפחה לרדד בצק ומפזרים מעל את השוקולית הסוכר קינמון ולפזר את חתיכות המחמאה,.
5
5. לגלגל ולחתוך פרוסות עבות..
6
6. לשמן תבנית ולהניח את השושנים..
7
7. אופים בתנור שחומם מראש ל190° 20-25 דקות..
8
8. על הגז מערבבים חומרי הלישה. ומורחים את הציפוי על השושנים בעודם חמים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים