הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הקצפת- מערבבים בקערה עם בלנדר: 2 שמנת מתוקה מוסיפים 1 פודינג וניל, כוס חלב, פודינג וניל נוסף ובסוף 1 סוכר וניל מערבבים טוב עם הבלנדר עד שהופך להיות סמיך.
מכינים צלחת עמוקה עם חלב ותבנית אלומניום, טובלים את הפתי בר בחלב ולאחר מכן מסדרים בתחתית התבנית לאחר מכן מורחים שכבה של קצפת חוזרים על הפעולה 3 פעמים .
שמים על הגז על אש נמוכה את השוקולד המריר עם 1 שמנת מתוקה עד שנמס ושופכים על העוגה מלמעלה.
מכניסים למקרר לכמה שעות.