לןגן

עוגת ביסקוויטים

מאת: שירז נלקן, פורסם: 14/02/2019 | 11:29
עוגת ביסקוויטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקצפת- מערבבים בקערה עם בלנדר: 2 שמנת מתוקה מוסיפים 1 פודינג וניל, כוס חלב, פודינג וניל נוסף ובסוף 1 סוכר וניל מערבבים טוב עם הבלנדר עד שהופך להיות סמיך

  2. מכינים צלחת עמוקה עם חלב ותבנית אלומניום, טובלים את הפתי בר בחלב ולאחר מכן מסדרים בתחתית התבנית לאחר מכן מורחים שכבה של קצפת חוזרים על הפעולה 3 פעמים

  3. שמים על הגז על אש נמוכה את השוקולד המריר עם 1 שמנת מתוקה עד שנמס ושופכים על העוגה מלמעלה

  4. מכניסים למקרר לכמה שעות