הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת קרמבו תות עם גנאש שוקולד לבן מושלמתתת
🍓עוגת קרמבו תות וגנאש שוקולד לבן🍓תחתית:להפריד 5 חלבונים וחלמונים ל 2 קערות להקציף חלבונים לקצפת תפוחה... בקערה השנייה להוסיף לחלמונים רבע כוס שמן 1 אבקת אפייה כפית חומץ (לא מורגש בטעם!) 1 חב' אינסטנט פודינג וניל וכפית גרידת קילפת לימון נקציף לאיחוד החומרים ואז נקפל את 2 הקצפות יחד לתערובת אחידה.🍓סיון מלול🍓.
נעביר לתבנית גודל 26 קפיצית ונאפה 20 דק על חום 180 טורבו, שחומם כבר מראש🍓סיון מלול.
לקצפת: נקציף 3 שמנת מתוקה 2 חבילות פודינג בטעם תות לקצפת יציבה ואז נוסיף תוך כדאי הקצפה, כפית תמצית בטעם תות ו- 2 גביעי מעדן גמדים בטעם תות...🍓סיון מלול🍓.
נעביר על התחתית לאחר שהתקררה לחלוטין ונכניס להקפאה לחצי שעה.🍓סיון מלול🍓.
גנאש שוקולד לבן: 200 גר שוקולד לבן 80 מ"ל שמנת מתוקה להמיס במיקרו לערבב ולשפוך.
להכניס שוב למקפיא להתייצבות ואז להעביר למקרר..