לןגן

66

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/02/2019 | 21:10
66

תקציר המתכון: עוגת קרמבו תות עם גנאש שוקולד לבן מושלמתתת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 🍓עוגת קרמבו תות וגנאש שוקולד לבן🍓תחתית:להפריד 5 חלבונים וחלמונים ל 2 קערות להקציף חלבונים לקצפת תפוחה... בקערה השנייה להוסיף לחלמונים רבע כוס שמן 1 אבקת אפייה כפית חומץ (לא מורגש בטעם!) 1 חב' אינסטנט פודינג וניל וכפית גרידת קילפת לימון נקציף לאיחוד החומרים ואז נקפל את 2 הקצפות יחד לתערובת אחידה.🍓סיון מלול🍓

  2. נעביר לתבנית גודל 26 קפיצית ונאפה 20 דק על חום 180 טורבו, שחומם כבר מראש🍓סיון מלול

  3. לקצפת: נקציף 3 שמנת מתוקה 2 חבילות פודינג בטעם תות לקצפת יציבה ואז נוסיף תוך כדאי הקצפה, כפית תמצית בטעם תות ו- 2 גביעי מעדן גמדים בטעם תות...🍓סיון מלול🍓

  4. נעביר על התחתית לאחר שהתקררה לחלוטין ונכניס להקפאה לחצי שעה.🍓סיון מלול🍓

  5. גנאש שוקולד לבן: 200 גר שוקולד לבן 80 מ"ל שמנת מתוקה להמיס במיקרו לערבב ולשפוך

  6. להכניס שוב למקפיא להתייצבות ואז להעביר למקרר.