הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים את הביצים 7 דקות .
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן ואת מיץ התפוזים,תמצית וניל מנמיכים את המיקסר מוסיפים את הקמח הקוקוס והשקדים..
מסדרים בתבנית קפיצית (26) את התפוזים ומפזרים מעל סוכר חום שופכים את הבלילה מעל פרוסות התפוזים מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 50 דק .
מבשלים על הגז את כל החומרים של הסירופ מביאים לרתיחה כשהעוגה יוצאת מהתנור לאחר שהיא מתקררת הופכים אותה ושופכים את הסירופ על העוגה... .
בתאבון .