ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בקערה א' ביחד
-
750 גרם גבינה לבנה. 5% או 9% אחוז.
-
-
-
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב תכולת קערה א'..
-
2
להקציף תכולת קערה ב'..
-
3
לקפל שתי קערות א' + ב' יחד ולהעביר לתבנית בקוטר 22 משומנת היטב..
-
4
לאפות בחום של 250 מעלות בטורבו חצי שעה. אחר כך!!! להוריד חום ל- 150 מעלות בלי טורבו לעוד שעה + עשרים דקות. .
-
5
להקפיד !! לשים בתנור כלי עם מים ליצירת אדים..
-
6
להשאיר בתנור עד לצינון. .
-
7
טובה יותר ביום שלמחרת. .
-
8
כן יורדת מעט אחרי אפייה אבל בגבול הסביר 😁.
-
9
קצפת:.
-
10
שמנת מתוקה כפולה..
-
11
כוס חלב.
-
12
אינסטנט פודינג וניל..
-
13
להקציף ולמרוח לאחר שהעוגה מצוננת וקרה..
1
לערבב תכולת קערה א'..
2
להקציף תכולת קערה ב'..
3
לקפל שתי קערות א' + ב' יחד ולהעביר לתבנית בקוטר 22 משומנת היטב..
4
לאפות בחום של 250 מעלות בטורבו חצי שעה. אחר כך!!! להוריד חום ל- 150 מעלות בלי טורבו לעוד שעה + עשרים דקות. .
5
להקפיד !! לשים בתנור כלי עם מים ליצירת אדים..
6
להשאיר בתנור עד לצינון. .
7
טובה יותר ביום שלמחרת. .
8
כן יורדת מעט אחרי אפייה אבל בגבול הסביר 😁.
9
קצפת:.
10
שמנת מתוקה כפולה..
11
כוס חלב.
12
אינסטנט פודינג וניל..
13
להקציף ולמרוח לאחר שהעוגה מצוננת וקרה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים