לןגן

עוגת תפוזים

מאת: יפה כהן, פורסם: 12/01/2019 | 23:18
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: עוגת תפוזים הורסת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים 7 דקות

  2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן ואת מיץ התפוזים,תמצית וניל מנמיכים את המיקסר מוסיפים את הקמח הקוקוס והשקדים.

  3. מסדרים בתבנית קפיצית (26) את התפוזים ומפזרים מעל סוכר חום שופכים את הבלילה מעל פרוסות התפוזים מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 50 דק

  4. מבשלים על הגז את כל החומרים של הסירופ מביאים לרתיחה כשהעוגה יוצאת מהתנור לאחר שהיא מתקררת הופכים אותה ושופכים את הסירופ על העוגה...

  5. בתאבון