תקציר המתכון: טעימה וקלילה מתכון של חן במטבח
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב תכולת קערה א'.
להקציף תכולת קערה ב'.
לקפל שתי קערות א' + ב' יחד ולהעביר לתבנית בקוטר 22 משומנת היטב.
לאפות בחום של 250 מעלות בטורבו חצי שעה. אחר כך!!! להוריד חום ל- 150 מעלות בלי טורבו לעוד שעה + עשרים דקות.
להקפיד !! לשים בתנור כלי עם מים ליצירת אדים.
להשאיר בתנור עד לצינון.
טובה יותר ביום שלמחרת.
כן יורדת מעט אחרי אפייה אבל בגבול הסביר 😁
קצפת:
שמנת מתוקה כפולה.
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל.
להקציף ולמרוח לאחר שהעוגה מצוננת וקרה.