אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,136
צפיות

עוגת פחזניות

המתכון של
עוגת פחזניות

עוגת פחזניות מושחתת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לפחזניות..
  • 100 גרם חמאה.
  • כוס חלב..
  • כף סוכר.
  • רבע כפית מלח.
  • כוס קמח..
  • 3 ביצים בגודל לארג'..
  • למילוי הפחזניות..
  • שמנת מתוקה.
  • 3/4 כוס חלב..
  • איסטנט וניל..
  • לקרם..
  • 2 שמנת מתוקה..
  • איסטנט וניל..
  • כוס סוכר
  • 2 גביעים של גבינה לבנה.
  • גביע גבינת שמנת נפוליאון.
  • לציפוי העוגה..
  • חצי שמנת מתוקה..
  • חבילה שוקולד מריר.
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל חלב חמאה סוכר ומלח עד לרתיחה..


  • 2

    לכבות את הגז...


  • 3

    להוסיף את הקמח בבת אחת לערבב.


  • 4

    עד שהבצק ניפרד מהדפנות והופך לגוש...


  • 5

    להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולקרר מעט את הבצק...


  • 6

    להוסיף בכל פעם ביצה ולהקציף...


  • 7

    להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב...


  • 8

    לזלף ולאפות על 180 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה...


  • 9

    לפתוח מעט את התנור ולשים כף מעץ ולאפות עוד 5 דקות...


  • 10

    להוציא את הפחזניות לצנן ולחתוך ולמלא בקרם...


  • 11

    קרם לפחזניות...


  • 12

    להקציף שמנת עם חלב ואיסטנט לקצפת יציבה...


  • 13

    לסדר פחזניות בתחחתית התבנית...


  • 14

    לשים שקף...


  • 15

    לקרם...


  • 16

    להקציף שמנות עם איסטנט וניל וכוס סוכר לקצפת יציבה...


  • 17

    לקפל את הגבינות לקצפת...


  • 18

    לשים את הקרם על הפחזניות..


  • 19

    להקפיא שעתיים...


  • 20

    ציפוי העוגה...


  • 21

    להמיס שוקולד וקצפת במשך דקה במיקרוגל...


  • 22

    לערבב טוב לשפוך על העוגה ולהקפיא כל הלילה...


  • 23

    כל הכמויות בכוס מידה של 240 מ"ל.


1

לבשל חלב חמאה סוכר ומלח עד לרתיחה..


2

לכבות את הגז...


3

להוסיף את הקמח בבת אחת לערבב.


4

עד שהבצק ניפרד מהדפנות והופך לגוש...


5

להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולקרר מעט את הבצק...


6

להוסיף בכל פעם ביצה ולהקציף...


7

להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב...


8

לזלף ולאפות על 180 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה...


9

לפתוח מעט את התנור ולשים כף מעץ ולאפות עוד 5 דקות...


10

להוציא את הפחזניות לצנן ולחתוך ולמלא בקרם...


11

קרם לפחזניות...


12

להקציף שמנת עם חלב ואיסטנט לקצפת יציבה...


13

לסדר פחזניות בתחחתית התבנית...


14

לשים שקף...


15

לקרם...


16

להקציף שמנות עם איסטנט וניל וכוס סוכר לקצפת יציבה...


17

לקפל את הגבינות לקצפת...


18

לשים את הקרם על הפחזניות..


19

להקפיא שעתיים...


20

ציפוי העוגה...


21

להמיס שוקולד וקצפת במשך דקה במיקרוגל...


22

לערבב טוב לשפוך על העוגה ולהקפיא כל הלילה...


23

כל הכמויות בכוס מידה של 240 מ"ל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים