לןגן

עוגת פחזניות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 12/01/2019 | 12:43
עוגת פחזניות

תקציר המתכון: עוגת פחזניות מושחתת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל חלב חמאה סוכר ומלח עד לרתיחה.

  2. לכבות את הגז..

  3. להוסיף את הקמח בבת אחת לערבב

  4. עד שהבצק ניפרד מהדפנות והופך לגוש..

  5. להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולקרר מעט את הבצק..

  6. להוסיף בכל פעם ביצה ולהקציף..

  7. להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב..

  8. לזלף ולאפות על 180 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה..

  9. לפתוח מעט את התנור ולשים כף מעץ ולאפות עוד 5 דקות..

  10. להוציא את הפחזניות לצנן ולחתוך ולמלא בקרם..

  11. קרם לפחזניות..

  12. להקציף שמנת עם חלב ואיסטנט לקצפת יציבה..

  13. לסדר פחזניות בתחחתית התבנית..

  14. לשים שקף..

  15. לקרם..

  16. להקציף שמנות עם איסטנט וניל וכוס סוכר לקצפת יציבה..

  17. לקפל את הגבינות לקצפת..

  18. לשים את הקרם על הפחזניות.

  19. להקפיא שעתיים..

  20. ציפוי העוגה..

  21. להמיס שוקולד וקצפת במשך דקה במיקרוגל..

  22. לערבב טוב לשפוך על העוגה ולהקפיא כל הלילה..

  23. כל הכמויות בכוס מידה של 240 מ"ל