בקערה אחת שמים: חצי כוס סוכר חום, 2 כוסות קמח כוסמין, שקית אבקת אפייה (אפשר להחליף בקמח תופח במקום קמח כוסמין ואבקת אפייה), חצי כפית סודה לשתייה. מערבבים. .
2
בקערה שנייה שמים: 200 גרם רסק תפוחים (השתמשתי בסוג לא ממותק), 5 בננות בשלות מאוד מעוכות, 2/3 כוס שמן, כוס מיץ תפוזים (אפשר להחליף במים אני שילבתי תפוזים ומים). מערבבים..
3
מוסיפים מקערת היבשים לקערת הרטובים בהדרגה ומערבבים, לקראת סוף הקמח מוסיפים לתוכו חבילת שוקו צ’יפס ואז מערבבים לתוך הרטובים..
4
מחלקים בשתי תבניות אינגליש קייק מקרטון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 לכ30-40 דקות (תלוי תנור) .
1
בקערה אחת שמים: חצי כוס סוכר חום, 2 כוסות קמח כוסמין, שקית אבקת אפייה (אפשר להחליף בקמח תופח במקום קמח כוסמין ואבקת אפייה), חצי כפית סודה לשתייה. מערבבים. .
2
בקערה שנייה שמים: 200 גרם רסק תפוחים (השתמשתי בסוג לא ממותק), 5 בננות בשלות מאוד מעוכות, 2/3 כוס שמן, כוס מיץ תפוזים (אפשר להחליף במים אני שילבתי תפוזים ומים). מערבבים..
3
מוסיפים מקערת היבשים לקערת הרטובים בהדרגה ומערבבים, לקראת סוף הקמח מוסיפים לתוכו חבילת שוקו צ’יפס ואז מערבבים לתוך הרטובים..
4
מחלקים בשתי תבניות אינגליש קייק מקרטון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 לכ30-40 דקות (תלוי תנור) .