לןגן

עוגת שוקו ציפס בננה טיבעונית

מאת: עינב מרגלית, פורסם: 06/01/2019 | 07:10
עוגת שוקו ציפס בננה טיבעונית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה אחת שמים: חצי כוס סוכר חום, 2 כוסות קמח כוסמין, שקית אבקת אפייה (אפשר להחליף בקמח תופח במקום קמח כוסמין ואבקת אפייה), חצי כפית סודה לשתייה. מערבבים.

  2. בקערה שנייה שמים: 200 גרם רסק תפוחים (השתמשתי בסוג לא ממותק), 5 בננות בשלות מאוד מעוכות, 2/3 כוס שמן, כוס מיץ תפוזים (אפשר להחליף במים אני שילבתי תפוזים ומים). מערבבים.

  3. מוסיפים מקערת היבשים לקערת הרטובים בהדרגה ומערבבים, לקראת סוף הקמח מוסיפים לתוכו חבילת שוקו צ’יפס ואז מערבבים לתוך הרטובים.

  4. מחלקים בשתי תבניות אינגליש קייק מקרטון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 לכ30-40 דקות (תלוי תנור)