אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,486
צפיות

עוגת אגוזים קוקוס

המתכון של
עוגת אגוזים קוקוס

להתעלףףף כמה טעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 בצים מופרדות
  • כוס וחצי סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • חצי כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • חצי כפית רום
  • יבשים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • כוס קוקוס
  • כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 50 גרם שוקולד מריר מגורד
  • להרטבת העוגה
  • כפית נס קפה מהול בכוס מים רותחים
  • לציפוי קרם
  • שמנת מתוקה או צימחית לפרווה
  • כוס חלב או מים לפרווה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • חבילת פודינג וניל
  • ***כוס המדידה היא חד פעמי שקוף לכל החומרים ***
אופן ההכנה
  • 1

    את החלבונים להקציף במהירות גבוה עם הסוכר והסוכר וניל בהדרגה לקצף יציב אך לא נוקשה .


  • 2

    נמניך מהירות מיקסר,נוסיף את החלמונים ,את השמן בהדרגה,את המיץ תפוזים והרום בהדרגה .


  • 3

    את חומרי היבשים לערבב היטב בקערה נוסיף כעת כף כף בהדרגה למיקסר על מנת לא לשבור את הקצף עד לאיחוד ..


  • 4

    עם מרית בצורת עטיפה נערבב עירבוב אחרון כדי לוודא שלא נישאר קמח בתחתית ..


  • 5

    נעביר את הבלילה לתבנית 24 או 26 ,נאפה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 50 דקות או עד שאת נועצת שיפוד ויוצא יבש !! .


  • 6

    נצנן את העוגה ,נכין את הכוס נס קפה ,נרטיב עם כף את העוגה ..


  • 7

    כעת נכין את הקרם ,נקציף לקצף יציב את חומרי הקרם..


  • 8

    נקשט ,נפזר שוקולד מריר מגורד.


  • 9

    נשמור במקרר תהנו אילנית בניזרי 💗.


1

את החלבונים להקציף במהירות גבוה עם הסוכר והסוכר וניל בהדרגה לקצף יציב אך לא נוקשה .


2

נמניך מהירות מיקסר,נוסיף את החלמונים ,את השמן בהדרגה,את המיץ תפוזים והרום בהדרגה .


3

את חומרי היבשים לערבב היטב בקערה נוסיף כעת כף כף בהדרגה למיקסר על מנת לא לשבור את הקצף עד לאיחוד ..


4

עם מרית בצורת עטיפה נערבב עירבוב אחרון כדי לוודא שלא נישאר קמח בתחתית ..


5

נעביר את הבלילה לתבנית 24 או 26 ,נאפה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 50 דקות או עד שאת נועצת שיפוד ויוצא יבש !! .


6

נצנן את העוגה ,נכין את הכוס נס קפה ,נרטיב עם כף את העוגה ..


7

כעת נכין את הקרם ,נקציף לקצף יציב את חומרי הקרם..


8

נקשט ,נפזר שוקולד מריר מגורד.


9

נשמור במקרר תהנו אילנית בניזרי 💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים