ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את הפתי בר והחמאה לטחון במגימיקס.
-
2
לרפד תחתית תבנית קפיצית .
-
3
24 בנייר אפייה ולרסס מעט שמן.
-
4
לשטח את הפרורים ולהכניס למקרר לשעתיים.
-
5
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-3 כפות אינסטנט וניל.
-
6
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה ,להוסיף גרידת לימון.
-
7
למרוח על הבסיס ולהכניס למקרר ל-3-4 שעות.
-
8
לפרוס תותים ולסדר מעל הגבינה.
-
9
להכין גלי - חב' + 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי שתייה קרה).
-
10
לערבב ועם כף לצקת מעל התותים.
-
11
עדיף להכין יום לפני.
1
את הפתי בר והחמאה לטחון במגימיקס.
2
לרפד תחתית תבנית קפיצית .
3
24 בנייר אפייה ולרסס מעט שמן.
4
לשטח את הפרורים ולהכניס למקרר לשעתיים.
5
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-3 כפות אינסטנט וניל.
6
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה ,להוסיף גרידת לימון.
7
למרוח על הבסיס ולהכניס למקרר ל-3-4 שעות.
8
לפרוס תותים ולסדר מעל הגבינה.
9
להכין גלי - חב' + 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי שתייה קרה).
10
לערבב ועם כף לצקת מעל התותים.
11
עדיף להכין יום לפני.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים