תקציר המתכון: קלה להכנה ותמיד מצליחה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
את הפתי בר והחמאה לטחון במגימיקס
לרפד תחתית תבנית קפיצית
24 בנייר אפייה ולרסס מעט שמן
לשטח את הפרורים ולהכניס למקרר לשעתיים
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-3 כפות אינסטנט וניל
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה ,להוסיף גרידת לימון
למרוח על הבסיס ולהכניס למקרר ל-3-4 שעות
לפרוס תותים ולסדר מעל הגבינה
להכין גלי - חב' + 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי שתייה קרה)
לערבב ועם כף לצקת מעל התותים
עדיף להכין יום לפני