אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,733
צפיות

עוגת אגוזים

המתכון של
עוגת אגוזים

ללא הפרדת ביצים טעימה ואוורירית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1/4 כוס מים
  • 1 וחצי כוסות קמח
  • 1 וחצי אבקת אפיה
  • 100 גרם אגוזים טחונים גס
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורד
  • לגנש
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • חצי קופסא ריצ׳
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף ביצים שלמות עד לקבלת קצף אוורירי בערך 3-4 דקות .


  • 2

    להוסיף סוכר .


  • 3

    להמשיך להקציף עוד 5 דקות .


  • 4

    לערבב את כל החומרים היבשים יחד .


  • 5

    להנמיך את מהירות המדבר .


  • 6

    להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים והנוזלים.


  • 7

    למזוג לתבנית מלבנית בינונית או עגולה(28).


  • 8

    לאפות בחום בינוני בערך 35 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים .


  • 9

    לקרר את העוגה ולהכין גנש.


  • 10

    להרתיח ריצ׳ .


  • 11

    להוסיף את השוקולד שבור לקוביות .


  • 12

    לערבב טוב עד לקבלת קרם אחיד .


  • 13

    לשפוך על העוגה .


  • 14

    ולנענע את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה .


1

להקציף ביצים שלמות עד לקבלת קצף אוורירי בערך 3-4 דקות .


2

להוסיף סוכר .


3

להמשיך להקציף עוד 5 דקות .


4

לערבב את כל החומרים היבשים יחד .


5

להנמיך את מהירות המדבר .


6

להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים והנוזלים.


7

למזוג לתבנית מלבנית בינונית או עגולה(28).


8

לאפות בחום בינוני בערך 35 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים .


9

לקרר את העוגה ולהכין גנש.


10

להרתיח ריצ׳ .


11

להוסיף את השוקולד שבור לקוביות .


12

לערבב טוב עד לקבלת קרם אחיד .


13

לשפוך על העוגה .


14

ולנענע את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים