ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם שוקולד מריר מגורד
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עד לקבלת קצף אוורירי בערך 3-4 דקות .
-
2
להוסיף סוכר .
-
3
להמשיך להקציף עוד 5 דקות .
-
4
לערבב את כל החומרים היבשים יחד .
-
5
להנמיך את מהירות המדבר .
-
6
להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים והנוזלים.
-
7
למזוג לתבנית מלבנית בינונית או עגולה(28).
-
8
לאפות בחום בינוני בערך 35 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים .
-
9
לקרר את העוגה ולהכין גנש.
-
10
להרתיח ריצ׳ .
-
11
להוסיף את השוקולד שבור לקוביות .
-
12
לערבב טוב עד לקבלת קרם אחיד .
-
13
לשפוך על העוגה .
-
14
ולנענע את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה .
1
להקציף ביצים שלמות עד לקבלת קצף אוורירי בערך 3-4 דקות .
2
להוסיף סוכר .
3
להמשיך להקציף עוד 5 דקות .
4
לערבב את כל החומרים היבשים יחד .
5
להנמיך את מהירות המדבר .
6
להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים והנוזלים.
7
למזוג לתבנית מלבנית בינונית או עגולה(28).
8
לאפות בחום בינוני בערך 35 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים .
9
לקרר את העוגה ולהכין גנש.
10
להרתיח ריצ׳ .
11
להוסיף את השוקולד שבור לקוביות .
12
לערבב טוב עד לקבלת קרם אחיד .
13
לשפוך על העוגה .
14
ולנענע את העוגה שהקרם יגיע לכל העוגה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים