תבנית בקוטר 26. תחתית בצק פריך אפוי או בסקויטים מפוררים.
לבלילת גבינה
750 גרם גבינה לבנה
50 גרם סוכר
50 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
וניל
גרידת לימון מחצי לימון
כוס חלב 250 מ"ל
5 חלמונים ביצה בגודל לארג'
5 חלבונים
150 גרם סוכר
אופן ההכנה
1
תחתית:.
2
בצק פריך אפוי או שרוול בסקויטים מפוררים + 100 גרם חמאה להדק בתבנית..
3
בלילה:.
4
לערבב חומרי בלילה מלבד חלבונים!!!..
5
לאחר מכן להקציף 5 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם. להבליע לגבינה..
6
לאפות בתנור 250 מעלות 10 דקות. להוציא מהתנור ולהעביר סכין מסביב לשחרר את הדפנות. להוריד חום ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כחצי שעה. עד שהעוגה מתייצבת..
1
תחתית:.
2
בצק פריך אפוי או שרוול בסקויטים מפוררים + 100 גרם חמאה להדק בתבנית..
3
בלילה:.
4
לערבב חומרי בלילה מלבד חלבונים!!!..
5
לאחר מכן להקציף 5 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם. להבליע לגבינה..
6
לאפות בתנור 250 מעלות 10 דקות. להוציא מהתנור ולהעביר סכין מסביב לשחרר את הדפנות. להוריד חום ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כחצי שעה. עד שהעוגה מתייצבת..