הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)אופן הכנת המילית תותים שמים בקערה קטנה את המים ואת הג׳לטין מערבבים ושמים בצד 10 דקות..
2) שמים סיר על הגז עם התותים סוכר ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס טוחנים במיקסר מוט ומסננים לקבלת מרקם חלק .
3)ממיסים את ג׳לטין 5 שניות במיקרוגל ושופכים על התערובת התותים מסננים לקבלת מרקם חלק ושופכים לרינג או תבנית בקוטר 18 ס"מ מרופד בניילון נצמד צמוד מכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
4)אופן הכנת הגלסאז'.
מביאים לרתיחה מים ,סוכר,גלוקוז עד 103 מעלות.
5)שמים בכלי גבוה חלב מרוכז שוקולד לבן ושופכים את התערובת ומערבבים היטב עם בלנדר מוט ומוסיפים את הג'לטין המומס וכמה טיפות צבע מאכל לפי בחירתם ולצנן לילה במקרר.
6)אופן הכנת התחתית: .
מרסקים את הפתי בר מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים..
7) מניחים שקף סביב לרינג בקוטר 24 ס"מ ויצקים את הביסקוויטים מהדקים ומכניסים למקרר לשעה🕛.
8)אופן ההכנת תערובת הגבינות .
בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד ..
9) בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג וחלב על היציבות ומקפלים לתערובת הגבינות מוסיפים את הג'לטין המומסת ומערבבים.
שופכים חצי תערובת על הביסקוויטים מחלצים את המלית הקפוא ומניחים אותה במרכז לוחצים קלות ושופכים את החצי השני ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
10)ציפוי גלסאז'.
ממיסים במיקרוגל את התערובת של הגלסאז' בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
11)להניח בצד ולהשתמש בטמפרטורה של 32🌡 מעלות ואז מחלצים את העוגה הקפוא.
ושופכים מהקצה על המרכז ומקשטים עם תותים, מפשירים במקרר כמה שעות ואפשר להגיש .
בהצלחה👌👌.