לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: ליזה כהן, פורסם: 14/12/2018 | 23:30
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: מתכון מדהים של עוגה טעימה ומוצלחת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבלילת גבינה

אופן הכנה

  1. תחתית:

  2. בצק פריך אפוי או שרוול בסקויטים מפוררים + 100 גרם חמאה להדק בתבנית.

  3. בלילה:

  4. לערבב חומרי בלילה מלבד חלבונים!!!.

  5. לאחר מכן להקציף 5 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם. להבליע לגבינה.

  6. לאפות בתנור 250 מעלות 10 דקות. להוציא מהתנור ולהעביר סכין מסביב לשחרר את הדפנות. להוריד חום ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כחצי שעה. עד שהעוגה מתייצבת.