ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
במגימיקס לטחון את הפתי בר.
-
2
להוסיף חמאה מומסת.
-
3
לשטח 3/4 מהכמות בתבנית קפיצית משומנת 24.
-
4
להקציף 2 שמנת מתוקה.
-
5
עם כוס חלב ושקית אינסטנט וניל.
-
6
להנמיך מהירות ולהוסיף שמנת וגבינה.
-
7
למרוח את הקרם על הבסיס.
-
8
ומעל לפזר את יתר הפרורים.
-
9
(עדיף להכין יום לפני ההגשה).
1
במגימיקס לטחון את הפתי בר.
2
להוסיף חמאה מומסת.
3
לשטח 3/4 מהכמות בתבנית קפיצית משומנת 24.
4
להקציף 2 שמנת מתוקה.
5
עם כוס חלב ושקית אינסטנט וניל.
6
להנמיך מהירות ולהוסיף שמנת וגבינה.
7
למרוח את הקרם על הבסיס.
8
ומעל לפזר את יתר הפרורים.
9
(עדיף להכין יום לפני ההגשה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים