לןגן

עוגת פתי בר פרורים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 03/12/2018 | 09:46
עוגת פתי בר פרורים

תקציר המתכון: 15 דקות עבודה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במגימיקס לטחון את הפתי בר

  2. להוסיף חמאה מומסת

  3. לשטח 3/4 מהכמות בתבנית קפיצית משומנת 24

  4. להקציף 2 שמנת מתוקה

  5. עם כוס חלב ושקית אינסטנט וניל

  6. להנמיך מהירות ולהוסיף שמנת וגבינה

  7. למרוח את הקרם על הבסיס

  8. ומעל לפזר את יתר הפרורים

  9. (עדיף להכין יום לפני ההגשה)