הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת
1) המלית.
שופכים לקערת המיקסר את את השמנות המתוקות , מוסיפים פודינג וניל וחלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ותמצית תוך כדי הקצפה .
2) מוסיפים את הגבינת נפוליאון שמנת חמוצה ואבקת סוכר ושוב מערבלים עם המיקסר אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד.
3)מרדפים בנייר אפייה תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ומניחים שקף סביב .
4) מוחרים על הביסקוויטים תערובת ומתחילים לסדר אחד לבן אחד חום וככה עד התבנית מלאה .
5) מכניסים את שאר הקרם לשקית זילוף ומזלפים את החללים הרקים ומיישרים.
6) מכניסים למקפיא לחצי שעה 🕛ומחלצים.
7)הכנת הקרם שוקולד.
שופכים לקערת נמיקסר את השמנת המתוקה עם החלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מאוד יוצקים על העוגה ומיישרים ומכניסים למקרר לשעה 🕛.
8)הכנת הגאנש שוקולד.
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד , מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה ומפזרים פיסטוקים סביב .
אפשר כל דבר אחר אגוזי מלך אגוזי לוז ועוד.......
חותכים את העוגה אחרי שעתיים שלול להתייצבות במקרר.