ראשית מתחילים בסירופ ,על הגז בסיר נשים את המים והסוכר נרתיח עד להמסת הסוכר ,כעת נוסיף את תמצית הרום והווניל ואת פילחי התפוזים ונבשל לעוד 10 דקות ( להבה נמוכה ) ..
2
נשלוף מהסיר את התפוזים ונניח בכלי להתקרר !! ( נשמור את הסירופ שנשאר לסוף ) לאחר שמתקרר נניח את התפוזים על תבנית משומנת ( ניתן להניח נייר אפייה ועליו את התפוזים לבחירתכן ) .
3
כעת נכין את בלילת העוגה .
4
בקערת המיקסר נשים את הבצים (שלמות) את הסוכר והסוכר וניל נקציף במהירות גבוה כ 7 דקות עד לקבלת קצף תפוח ! כעת נוסיף במזיגה איטית את השמן ואת המיץ תפוזים ,את הקוקוס ,נוריד מהירות ל 3 ונוסיף את הקמח בהדרגה עד להבלעה !! .
5
נמזוג את הבלילה על פרוסות התפוזים נאפה בחום 170 מעלות ( בערך 50 דקות ) עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש !! .
6
לתת לעוגה להתקרר מעט .
7
להפוך אותה ,אני שלפתי את החלק התחתון של התבנית עוגה באמצעות סכין בעדינות ,מי ששמה נייר אפייה מראש אז יהיה לה יותר קל ! .
8
ניקח את הסירופ שנשאר( אין צורך בכולו ) נזגג את התפוזים בסירופ באמצעות כף בהצלחה אילנית בניזרי .
1
ראשית מתחילים בסירופ ,על הגז בסיר נשים את המים והסוכר נרתיח עד להמסת הסוכר ,כעת נוסיף את תמצית הרום והווניל ואת פילחי התפוזים ונבשל לעוד 10 דקות ( להבה נמוכה ) ..
2
נשלוף מהסיר את התפוזים ונניח בכלי להתקרר !! ( נשמור את הסירופ שנשאר לסוף ) לאחר שמתקרר נניח את התפוזים על תבנית משומנת ( ניתן להניח נייר אפייה ועליו את התפוזים לבחירתכן ) .
3
כעת נכין את בלילת העוגה .
4
בקערת המיקסר נשים את הבצים (שלמות) את הסוכר והסוכר וניל נקציף במהירות גבוה כ 7 דקות עד לקבלת קצף תפוח ! כעת נוסיף במזיגה איטית את השמן ואת המיץ תפוזים ,את הקוקוס ,נוריד מהירות ל 3 ונוסיף את הקמח בהדרגה עד להבלעה !! .
5
נמזוג את הבלילה על פרוסות התפוזים נאפה בחום 170 מעלות ( בערך 50 דקות ) עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש !! .
6
לתת לעוגה להתקרר מעט .
7
להפוך אותה ,אני שלפתי את החלק התחתון של התבנית עוגה באמצעות סכין בעדינות ,מי ששמה נייר אפייה מראש אז יהיה לה יותר קל ! .
8
ניקח את הסירופ שנשאר( אין צורך בכולו ) נזגג את התפוזים בסירופ באמצעות כף בהצלחה אילנית בניזרי .