אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,390
צפיות

עוגת פתי בר

המתכון של
עוגת פתי בר

כמה קלה להכנה ככה טעימה!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות15 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 15 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בסיס פתי בר
  • 1 חבילה פתי בר בטעם שוקולד מריר (אסם)
  • 1/4 כוס חלב
  • 2 כפות שוקולית
  • מלית
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 1 קופסא חלב מרוכז
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
  • ציפוי שוקולד
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1 כפית ג'לטין
  • 1/4 כוס חלב
  • 1/2 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    בצלחת עמוקה מערבבים חלב עם שוקולית, טובלים פתי בר ומסדרים בתוך תבנית מרובעת (רצוי אלומיניום), מקציפים 1 שמנת מתוקה עם חצי קופסה חלב מרוכז, אינסטנט וניל, מורחים שכבה ראשונה על הפתי בר, טובלים שוב בחלב ויוצרים עוד שכבת פתי בר, מקציפים 1 שמנת מתוקה עם חצי קופסה חלב מרוכז, אינסטנט שוקולד, מורחים שכבה נוספת על הפתי בר, טובלים שוב פתי בר ומסדרים על הקרם, ושוב עושים את אותה פעולה, (יוצרים 4 שכבות פתי בר) מכניסים למקפיא להתייצבות עד להכנת הציפוי...


  • 2

    ציפוי שוקולד - מערבבים ג'לטין עם רבע כוס חלב מניחים בצד, בסיר קטן על הגז מרתיחים מים, קקאו, סוכר, מערבבים טוב ומוסיפים שמנת מתוקה, מביאים שוב לרתיחה , מכניסים את הג'לטין (שמנו בצד) למיקרו ל 10 שניות, מוסיפים לסיר ומערבבים, מסננים ומצננים, מוציאים את העוגה מהמקפיא, יוצקים את השוקולד, שומרים במקרר...


1

בצלחת עמוקה מערבבים חלב עם שוקולית, טובלים פתי בר ומסדרים בתוך תבנית מרובעת (רצוי אלומיניום), מקציפים 1 שמנת מתוקה עם חצי קופסה חלב מרוכז, אינסטנט וניל, מורחים שכבה ראשונה על הפתי בר, טובלים שוב בחלב ויוצרים עוד שכבת פתי בר, מקציפים 1 שמנת מתוקה עם חצי קופסה חלב מרוכז, אינסטנט שוקולד, מורחים שכבה נוספת על הפתי בר, טובלים שוב פתי בר ומסדרים על הקרם, ושוב עושים את אותה פעולה, (יוצרים 4 שכבות פתי בר) מכניסים למקפיא להתייצבות עד להכנת הציפוי...


2

ציפוי שוקולד - מערבבים ג'לטין עם רבע כוס חלב מניחים בצד, בסיר קטן על הגז מרתיחים מים, קקאו, סוכר, מערבבים טוב ומוסיפים שמנת מתוקה, מביאים שוב לרתיחה , מכניסים את הג'לטין (שמנו בצד) למיקרו ל 10 שניות, מוסיפים לסיר ומערבבים, מסננים ומצננים, מוציאים את העוגה מהמקפיא, יוצקים את השוקולד, שומרים במקרר...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים