ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילת בצק עלים מופשרת במקרר ללילה.
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לרדד בצק עלים ולחתוך ל3 חלקים בגודל התבנית (שאריות לשמור לעוגיות זריזות).
-
2
לדקור כל עלה במזלג.
-
3
לפזר מעט סוכר על כל עלה .
-
4
עלה אחד לחתוך לאורך ולרוחב לקוביות כגודל מנה (זה העלה שיהיה העלה העליון בעוגה).
-
5
לאפות כל עלה על ניר אפיה בחום 180 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיב.
-
6
אם העלה מתנפח באפיה לדקור שוב במזלג.
-
7
במיקסר להקציף שמנת מתוקה חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
-
8
לשים בתבנית עלה אחד עליו מחצית מהקרם ושוב עלה ועליו את יתרת הקרם.
-
9
מעל לשים את העלה שיצרנו קוביות.
-
10
להשאיר במקרר ליצוב לפחות 3-4 שעות.
-
11
לפני הגשה לבזוק אבקת סוכר למעלה.
1
לרדד בצק עלים ולחתוך ל3 חלקים בגודל התבנית (שאריות לשמור לעוגיות זריזות).
2
לדקור כל עלה במזלג.
3
לפזר מעט סוכר על כל עלה .
4
עלה אחד לחתוך לאורך ולרוחב לקוביות כגודל מנה (זה העלה שיהיה העלה העליון בעוגה).
5
לאפות כל עלה על ניר אפיה בחום 180 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיב.
6
אם העלה מתנפח באפיה לדקור שוב במזלג.
7
במיקסר להקציף שמנת מתוקה חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
8
לשים בתבנית עלה אחד עליו מחצית מהקרם ושוב עלה ועליו את יתרת הקרם.
9
מעל לשים את העלה שיצרנו קוביות.
10
להשאיר במקרר ליצוב לפחות 3-4 שעות.
11
לפני הגשה לבזוק אבקת סוכר למעלה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים