הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה.
1) המילית משמש שמים בקערה קטנה את המים ואת הג׳לטין מערבבים ושמים בצד 10 דקות..
2) שמים סיר על הגז עם המשמש סוכר ומים ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס וטוחנים במיקסר מוט..
3)ממיסים את ג׳לטין 5 שניות במיקרוגל ושופכים על התערובת המשמש ושופכים לרינג מרופד בניילון נצמד או תבנית בקוטר 18 ס"מ מכניסים למקפיא להקפאה מלאה..
4)אופן הכנת התחתית מרסקים את הפתי בר מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים..
5) מניחים שקף סביב התבנית בקוטר 24 ס"מ ויוצקים את התערובת הביסקוויטים ומהדקים מכניסים למקפיא .
6)מערבבים 14 גרם ג'לטין עם חצי כוס ושמים בצד ל10 דק ..
7) בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד ..
8) בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג על היציבות ומקפלים לתערובת הגבינות ומוסיפים את הג'לטין שממיסים 10 שניות במיקרוגל ומערבבים..
9)שופכים חצי מהתערובת על התחתית ביסקוויטים מחלצים את המלית הקפואה ומניחים אותה במרכז ,שופכים את מה שנותר מכניסים למקפיא להקפאה מלאה..
10) לציפוי: שמים על הגז את המשמש ואת סוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת ומערבבים עם בלנדר מוט שופכים על העוגה הקפואה.
11)קורציץ עיגולים קטנים של משמש ומניחים אותם סביב.
.
12)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ופודינג וניל עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים אבל בקישוטים השמיים הם הגבול .
בהצלחה 👌👌.