לןגן

קרמשניט לעצלנים

מאת: Shirit Haram, פורסם: 03/10/2018 | 17:00
קרמשניט לעצלנים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרדד בצק עלים ולחתוך ל3 חלקים בגודל התבנית (שאריות לשמור לעוגיות זריזות)

  2. לדקור כל עלה במזלג

  3. לפזר מעט סוכר על כל עלה

  4. עלה אחד לחתוך לאורך ולרוחב לקוביות כגודל מנה (זה העלה שיהיה העלה העליון בעוגה)

  5. לאפות כל עלה על ניר אפיה בחום 180 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיב

  6. אם העלה מתנפח באפיה לדקור שוב במזלג

  7. במיקסר להקציף שמנת מתוקה חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב

  8. לשים בתבנית עלה אחד עליו מחצית מהקרם ושוב עלה ועליו את יתרת הקרם

  9. מעל לשים את העלה שיצרנו קוביות

  10. להשאיר במקרר ליצוב לפחות 3-4 שעות

  11. לפני הגשה לבזוק אבקת סוכר למעלה