אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,221
צפיות

עוגת האפי היפו

המתכון של
עוגת האפי היפו

מוס הורס וטעים במיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגת האפי היפו - מרי כוגן
  • מתאים לתבנית קפיצית 24
  • *הכמויות דורשות משקל*
  • מצרכים -
  • לתחתית דקה ( אם רוצים תחתית עבה יותר ניתן להכפיל כמויות )
  • 110 גרם ביסקוויטים בהירים טחונים .
  • 70 גרם חמאה מומסת .
  • שתי כפות גדולות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו ) אפשרי גם ממרח נוטלה רגיל .
  • קורט מלח .
  • לשכבת גנאש מעל התחתית -
  • 200 גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או מוקה אפשרי גם חלב.
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה .
  • 20 גרם חמאה מומסת.
  • לפיזור מעל שכבת הגנאש -
  • כדורי מאלטרס אפשרי גם קליקים עגולים .
  • למוס -
  • 200 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
  • ללא הנוזלים
  • 50 גרם גבינת שמנת .
  • 3/4 פחית חלב מרוכז
  • 2 כפות גדושות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו
  • 5 גרם גלטין מושרות ב25 גרם מים
  • 500 מ״ל מתוקה להקצפה אפשרי צמחית גם.
  • לקישוט -
  • 200גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או שוקולד לבן קרמל מומסות יחד עם 150 מ״ל שמנת מתוקה, אפשרי גם לשים ריבת חלב או לוטוס מומס .
  • שקית זילוף
  • אופן ההכנה -
  • את החומרים לתחתית לערבב בקערה
  • עד לאיחוד.
  • לקחת תבנית קפיצית 24 לרפד בנייר אפיה ושקף.
  • לפזר את התערובת לרפד באמצעות כפית קטנה להכניס להקפאה.
  • בינתיים נכין את הגנאש לשכבה מעל התחתית . להמיס את החומרים במיקרו בפולסים של 40 שניות עד לאיחוד . ניתן להעביר במסננת או עם בלנדר מוט כדי להפטר מגושים .
  • לוודא ששכבת התחתית יציבה לחלוטין ויציבה לשפוך מעל התחתית .
  • להכניס להקפאה ל15 דקות .
  • בינתיים נכין את המוס.
  • בקערה אחד נשים את הגבינות עם החלב המרוכז וממרח הנוטלה לערבב היטב . עד שנפטרים מהגושים , ניתן להשתמש בבלנדר מוט , אבל להעביר במסננת כדי להפטר מהבעיות שנוצרו במהלך הטחינה .
  • את קערת הגלטין אשר השרנו נכניס למיקרו ל25 שניות.
  • נוסיף בזהירות לתערובת הגבינות להערבב היטב .
  • להקציף שמנת להקצפה במיקסר בלון הקצפה , עד שמתקבל קצף רך או לא נוקשה !
  • נאחד בין התערובות
  • לשפוך מעל שכבת הגנאש , להקפיא ללילה או לפחות ל5 שעות .
  • ניתן לצפות את כל העוגה בבת אחת
  • אני העדפתי לחתוך את העוגה עם סכין חדה ממש, לקחת את הגנאש , להכניס לשקית זילוף לחתוך חור ממש קטן ולהעביר מהר מעל העוגה;)
  • לשים האפי היפו לקישוט ❤️
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת האפי היפו - מרי כוגן .


  • 2

    מתאים לתבנית קפיצית 24.


  • 3

    *הכמויות דורשות משקל*.


  • 4

    מצרכים - .


  • 5

    לתחתית דקה ( אם רוצים תחתית עבה יותר ניתן להכפיל כמויות ).


  • 6

    110 גרם ביסקוויטים בהירים טחונים ..


  • 7

    70 גרם חמאה מומסת ..


  • 8

    שתי כפות גדולות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו ) אפשרי גם ממרח נוטלה רגיל . .


  • 9

    קורט מלח ..


  • 10

    לשכבת גנאש מעל התחתית -.


  • 11

    200 גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או מוקה אפשרי גם חלב..


  • 12

    150 מ״ל שמנת מתוקה ..


  • 13

    20 גרם חמאה מומסת..


  • 14

    לפיזור מעל שכבת הגנאש -.


  • 15

    כדורי מאלטרס אפשרי גם קליקים עגולים ..


  • 16

    למוס -.


  • 17

    200 גרם גבינה לבנה 5 אחוז.


  • 18

    ללא הנוזלים .


  • 19

    50 גרם גבינת שמנת ..


  • 20

    3/4 פחית חלב מרוכז .


  • 21

    2 כפות גדושות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו .


  • 22

    5 גרם גלטין מושרות ב25 גרם מים .


  • 23

    500 מ״ל מתוקה להקצפה אפשרי צמחית גם..


  • 24

    לקישוט -.


  • 25

    200גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או שוקולד לבן קרמל מומסות יחד עם 150 מ״ל שמנת מתוקה, אפשרי גם לשים ריבת חלב או לוטוס מומס . .


  • 26

    שקית זילוף .


  • 27

    אופן ההכנה -.


  • 28

    את החומרים לתחתית לערבב בקערה .


  • 29

    עד לאיחוד..


  • 30

    לקחת תבנית קפיצית 24 לרפד בנייר אפיה ושקף..


  • 31

    לפזר את התערובת לרפד באמצעות כפית קטנה להכניס להקפאה..


  • 32

    בינתיים נכין את הגנאש לשכבה מעל התחתית . להמיס את החומרים במיקרו בפולסים של 40 שניות עד לאיחוד . ניתן להעביר במסננת או עם בלנדר מוט כדי להפטר מגושים ..


  • 33

    לוודא ששכבת התחתית יציבה לחלוטין ויציבה לשפוך מעל התחתית ..


  • 34

    להכניס להקפאה ל15 דקות ..


  • 35

    בינתיים נכין את המוס..


  • 36

    בקערה אחד נשים את הגבינות עם החלב המרוכז וממרח הנוטלה לערבב היטב . עד שנפטרים מהגושים , ניתן להשתמש בבלנדר מוט , אבל להעביר במסננת כדי להפטר מהבעיות שנוצרו במהלך הטחינה ..


  • 37

    את קערת הגלטין אשר השרנו נכניס למיקרו ל25 שניות..


  • 38

    נוסיף בזהירות לתערובת הגבינות להערבב היטב ..


  • 39

    להקציף שמנת להקצפה במיקסר בלון הקצפה , עד שמתקבל קצף רך או לא נוקשה ! .


  • 40

    נאחד בין התערובות .


  • 41

    לשפוך מעל שכבת הגנאש , להקפיא ללילה או לפחות ל5 שעות ..


  • 42

    ניתן לצפות את כל העוגה בבת אחת.


  • 43

    אני העדפתי לחתוך את העוגה עם סכין חדה ממש, לקחת את הגנאש , להכניס לשקית זילוף לחתוך חור ממש קטן ולהעביר מהר מעל העוגה;) .


  • 44

    לשים האפי היפו לקישוט ❤️.


1

עוגת האפי היפו - מרי כוגן .


2

מתאים לתבנית קפיצית 24.


3

*הכמויות דורשות משקל*.


4

מצרכים - .


5

לתחתית דקה ( אם רוצים תחתית עבה יותר ניתן להכפיל כמויות ).


6

110 גרם ביסקוויטים בהירים טחונים ..


7

70 גרם חמאה מומסת ..


8

שתי כפות גדולות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו ) אפשרי גם ממרח נוטלה רגיל . .


9

קורט מלח ..


10

לשכבת גנאש מעל התחתית -.


11

200 גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או מוקה אפשרי גם חלב..


12

150 מ״ל שמנת מתוקה ..


13

20 גרם חמאה מומסת..


14

לפיזור מעל שכבת הגנאש -.


15

כדורי מאלטרס אפשרי גם קליקים עגולים ..


16

למוס -.


17

200 גרם גבינה לבנה 5 אחוז.


18

ללא הנוזלים .


19

50 גרם גבינת שמנת ..


20

3/4 פחית חלב מרוכז .


21

2 כפות גדושות ממרח נוצ׳לה ( ממרח קינדר בואנו .


22

5 גרם גלטין מושרות ב25 גרם מים .


23

500 מ״ל מתוקה להקצפה אפשרי צמחית גם..


24

לקישוט -.


25

200גרם שוקולד בטעם קפוצ’ינו או שוקולד לבן קרמל מומסות יחד עם 150 מ״ל שמנת מתוקה, אפשרי גם לשים ריבת חלב או לוטוס מומס . .


26

שקית זילוף .


27

אופן ההכנה -.


28

את החומרים לתחתית לערבב בקערה .


29

עד לאיחוד..


30

לקחת תבנית קפיצית 24 לרפד בנייר אפיה ושקף..


31

לפזר את התערובת לרפד באמצעות כפית קטנה להכניס להקפאה..


32

בינתיים נכין את הגנאש לשכבה מעל התחתית . להמיס את החומרים במיקרו בפולסים של 40 שניות עד לאיחוד . ניתן להעביר במסננת או עם בלנדר מוט כדי להפטר מגושים ..


33

לוודא ששכבת התחתית יציבה לחלוטין ויציבה לשפוך מעל התחתית ..


34

להכניס להקפאה ל15 דקות ..


35

בינתיים נכין את המוס..


36

בקערה אחד נשים את הגבינות עם החלב המרוכז וממרח הנוטלה לערבב היטב . עד שנפטרים מהגושים , ניתן להשתמש בבלנדר מוט , אבל להעביר במסננת כדי להפטר מהבעיות שנוצרו במהלך הטחינה ..


37

את קערת הגלטין אשר השרנו נכניס למיקרו ל25 שניות..


38

נוסיף בזהירות לתערובת הגבינות להערבב היטב ..


39

להקציף שמנת להקצפה במיקסר בלון הקצפה , עד שמתקבל קצף רך או לא נוקשה ! .


40

נאחד בין התערובות .


41

לשפוך מעל שכבת הגנאש , להקפיא ללילה או לפחות ל5 שעות ..


42

ניתן לצפות את כל העוגה בבת אחת.


43

אני העדפתי לחתוך את העוגה עם סכין חדה ממש, לקחת את הגנאש , להכניס לשקית זילוף לחתוך חור ממש קטן ולהעביר מהר מעל העוגה;) .


44

לשים האפי היפו לקישוט ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים