הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה עם מטרפה ידנית לערבב את הגבינה השמנת וחלב למרקם חלק להוסיף 1/3 כוס סוכר ולערבב.
להוסיף את החלמונים ולערבב עד להטמעה.
להוסיף את הקורנפלור והאינסטנט וניל לערבב רק עד למירקם חלק ולהניח בצד.
להקציף את החלבונים עם הקורט מלח ובהדרגה להוסיף 2/3 כוס הסוכר... לא להקציף לקצף חזק שיהיה קרם רך .
להוסיף 1/3 מהקצפת חלבונים לתערוכת הגבינה לערבב היטב.
להוסיף עוד 1/3 והפעם לקפל.
לבסוף את השליש האחרון גם בקיפולים עד למרקם אחיד .
לשפוך לתבנית ולהטיח על השיש מספר פעמים לשחרור אויר..
לאפות במדף אמצעי 10 דקות על 200 להוריד את הטמפ ל175 מעלות לאפות עוד שעה.
לכבות תנור ולהשאיר את העןגה בפנוכו שעה. .
להוציא ולקרר לגמרי ואז למקרר למספר שעות.
לפני ההגשה..
להפוך את העוגה לצלחת הגשה כשהחלק התחתון למעלה להכניס למקרר .
להקציף 2 כוסות שמנת מתוקה ולהוסיף בהדרגה כוס אבקת סוכר שניפיתם יחד עם כפית וחצי תמצית וניל עד למירקם יציב וחזק.
להעביר לשקית זילוף עם צנטר לזלף מעל בקישוט ולהגיש.