ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 חבילות ביסקוויטים עם הסוכר 400גרם סהכ
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100גרם שוקולד מריר מגורד או
-
1/2 שמנת מתוקה עם שוקולד מריר
אופן ההכנה
-
1
להקציף שמנת מתוקה עם חלב סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת .
-
2
להוסיף את הגבינות ולהקציף ממש מעט ולהמשיך לקפל כדי לקבלת בלילה חלקה.
-
3
לשים בצלחת כוס הנס.
-
4
לסדר בתבנית עגולה או מרובעת .
-
5
להניח נייר אפיה בתחתית ומסביב שקף .
-
6
לתבול את הבסיקוויטם בצלחת עם הנס ולסדר בתבנית למרוח חצי מכמות הקרם לפזר מעל אבקת נס ושוב להרטיב ביסקוויטים ולסדר ומעל את הקרם .
-
7
לגרד שוקולד מריר ולפזר מעל .
-
8
אפשר גם ציפוי שוקולד.
-
9
1/2 שמנת מתוקה להרתיח להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב.
-
10
להכניס למקפיא לכמה שעות .
-
11
ואז להוסיף את הקרם שוקולד ולהכניס למקפיא לעוד שעה ואז להעביר לצלחת ולשמור במקרר.
-
12
בהצלחה .
1
להקציף שמנת מתוקה עם חלב סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת .
2
להוסיף את הגבינות ולהקציף ממש מעט ולהמשיך לקפל כדי לקבלת בלילה חלקה.
3
לשים בצלחת כוס הנס.
4
לסדר בתבנית עגולה או מרובעת .
5
להניח נייר אפיה בתחתית ומסביב שקף .
6
לתבול את הבסיקוויטם בצלחת עם הנס ולסדר בתבנית למרוח חצי מכמות הקרם לפזר מעל אבקת נס ושוב להרטיב ביסקוויטים ולסדר ומעל את הקרם .
7
לגרד שוקולד מריר ולפזר מעל .
8
אפשר גם ציפוי שוקולד.
9
1/2 שמנת מתוקה להרתיח להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב.
10
להכניס למקפיא לכמה שעות .
11
ואז להוסיף את הקרם שוקולד ולהכניס למקפיא לעוד שעה ואז להעביר לצלחת ולשמור במקרר.
12
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים