הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת הגבינה שלי -מי שמכירה כבר יודעת... ומי שלא מוזמנת לגלות 😘😙
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר. לקצף יציב לא נוקשה מידי ולא דליל מידי את הסוכר לדים תוך כדי ההקצפה בהדרגה...
בקערה אחרת לערבב לתערובת חלקה,את הגבינה, החלמונים ושאר המצרכים.לאחד את התערובות בתנועת קיפול .לשמן מעט את תבנית העוגה -לשים בתחתית התנור תבנית מים חמים, להניח את העוגה על רשת התנור. או בתוך המים החמים כשתבנית העוגה(הרינג) עטוף היטב בנייר אפיה ובנייר כסף מסביבו שלא יחדרו מים ....
לחמם תנור .
190-200 מע ולאפות כ 15 דק או עד שמזהיב החלק העליון של העוגה..
להנמיך את המעלות ל 150-160 ולאפות כשעה ורבע.לאחר האפיה .
להשאיר בתנור כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור. לאחר כשעה להוציא את העוגה.
לקרר על השיש ולהכניס ללילה למקרר.תהנו הילה🌸💙ניתן לאפות בתבנית 26 עגולה/בסיר גחנון /או ברינג 22'20 /תבנית מלבנית חד"פ -22*30 .
.אני אפיתי ברינג -להניח נייר כסף ועליו נייר אפיה ולהניח את הרינג.לסגור היטב את נייר הכסף והאפיה מסביב לרינג וליצור מעין תבנית. .
ניתן לקשט עם קצפת פירות העונה או פירות משומרים..
טיפים חשובים-.
קערת מיקסר נקיה ויבשה.
להפריד היטב את הביצים שלא יכנסו בחלבון טיפת חלמון.כי הקצף לא יעלה. .
-לסנן את הגבינה ממים .
-לאפות בשליש התחתון של התנור.לתת לעוגה להתקרר בתנור. .
לפרוס אותה לאחר שהיא קרה לגמרי(עדיף לילה במקרר).