חצי כוס מים חמימים ואם צריך מעט יותר אז בהדרגה ולפי התגבשות הבצק)
ביצה אחת
קורט מלח
גרידת לימון
כמה טיפות תמצית וניל
למילוי
שוקולד פרווה 4 כפות
(אני שמתי נוטלה-)
להמיס מעט במיקרו
כף קקאו
כף שוקולית/או קינמון
כף סוכר
ביצה להברשה לפני האפיה.
לצפות בסיום במי סוכר.
אופן ההכנה
1
בקערת המיקסר לשים קמח,שמרים סוכר ומעט מים ,.
2
תוך כדי עירבול להוסיף את השמן ביצה להוסיף מים בהדרגה אם תרגישו שחסר מים בבצק להוסיף את המים עם כף/כפית) .ללוש כ 7 דק להגיע למרקם של בצק אחיד נפרד מהדפנות..
3
להתפיח כשעה...
4
לרדד לעלה על משטח מקומח מעט.למרוח בשוקולד נוטלה..(יש גם שוקולד פרווה בסופרים).
5
לפזר מעל כף קקאו ןכף שוקולית מעט קינמון ומעל לפזר כף סוכר..
6
לגלגל לרולדה ולחצות פסים..לא עד הסוף.או לגלגל לצמה .
7
להתפיח שוב..
8
למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד אשר מזהיב. .
9
לצפות במי סוכר .
10
מרבע כוס סוכר וחצי כוס מים ומעט מיץ מלימון. להרתיח לקרר ולמרוח על הרולדה שיוצאת חמה מהתנור. תהנו הילה💛.
1
בקערת המיקסר לשים קמח,שמרים סוכר ומעט מים ,.
2
תוך כדי עירבול להוסיף את השמן ביצה להוסיף מים בהדרגה אם תרגישו שחסר מים בבצק להוסיף את המים עם כף/כפית) .ללוש כ 7 דק להגיע למרקם של בצק אחיד נפרד מהדפנות..
3
להתפיח כשעה...
4
לרדד לעלה על משטח מקומח מעט.למרוח בשוקולד נוטלה..(יש גם שוקולד פרווה בסופרים).
5
לפזר מעל כף קקאו ןכף שוקולית מעט קינמון ומעל לפזר כף סוכר..
6
לגלגל לרולדה ולחצות פסים..לא עד הסוף.או לגלגל לצמה .
7
להתפיח שוב..
8
למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד אשר מזהיב. .
9
לצפות במי סוכר .
10
מרבע כוס סוכר וחצי כוס מים ומעט מיץ מלימון. להרתיח לקרר ולמרוח על הרולדה שיוצאת חמה מהתנור. תהנו הילה💛.