אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

43,668
צפיות

עוגת גבינה כמו של בית מלון😍

המתכון של
עוגת גבינה כמו של בית מלון😍

מי אמר שעוגת גבינה צריכה להגיע לשחקים כדי שנהייה מרוצות?? תאמינו לי ליגת על חלללל והטעם אמאל'ה😍😍😍

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מתכון לעוגת גבינה כמו של בית מלון❤סוניה סאני בן הרוש❤
  • בהשראת השף מיכה כלפה❤
  • תבנית מלבנית אלומניום חד פעמי בגודל 31*22
  • להגשה
  • אבקת סוכר,סירופ מייפל או כל מה שאתם אוהבים❤
  • מצרכים
  • 1 קילו גבינה לבנה 9% או 5%
  • 1 ורבע כוסות סוכר( חד פעמי קר)
  • 6 ביצים
  • 1 אינסטנט פודינג וניל(80 גר')
  • 2 כפות גדושות קמח רגיל
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    לחמם תנור ל-150 מעלות.


  • 3

    בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס..


  • 4

    טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית( לא מקציפים).


  • 5

    עד שהכל מתאחד. .


  • 6

    מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינד וניל, קמח וקורנפלור..


  • 7

    טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים..


  • 8

    מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב..


  • 9

    מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי..


  • 10

    העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. ( מי שרוצה זהוב יותר כמוני יכולה).


  • 11

    ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.......


  • 12

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

לחמם תנור ל-150 מעלות.


3

בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס..


4

טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית( לא מקציפים).


5

עד שהכל מתאחד. .


6

מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינד וניל, קמח וקורנפלור..


7

טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים..


8

מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב..


9

מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי..


10

העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. ( מי שרוצה זהוב יותר כמוני יכולה).


11

ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.......


12

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים