לןגן

רולדות שמרים בצק פרווה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 26/05/2018 | 12:20
רולדות שמרים בצק פרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר לשים קמח,שמרים סוכר ומעט מים ,

  2. תוך כדי עירבול להוסיף את השמן ביצה להוסיף מים בהדרגה אם תרגישו שחסר מים בבצק להוסיף את המים עם כף/כפית) .ללוש כ 7 דק להגיע למרקם של בצק אחיד נפרד מהדפנות.

  3. להתפיח כשעה..

  4. לרדד לעלה על משטח מקומח מעט.למרוח בשוקולד נוטלה..(יש גם שוקולד פרווה בסופרים)

  5. לפזר מעל כף קקאו ןכף שוקולית מעט קינמון ומעל לפזר כף סוכר.

  6. לגלגל לרולדה ולחצות פסים..לא עד הסוף.או לגלגל לצמה

  7. להתפיח שוב.

  8. למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד אשר מזהיב.

  9. לצפות במי סוכר

  10. מרבע כוס סוכר וחצי כוס מים ומעט מיץ מלימון. להרתיח לקרר ולמרוח על הרולדה שיוצאת חמה מהתנור. תהנו הילה💛