טוחנים במעבד מזון את העוגיות ומוסיפים את החמאה המומסת. את הבלילה מהדקים בתחתית הרינג. מסדרים פרוסות של תותים מסביב לרינג. מקציפים את השמנת, הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל עד למרקם יציב ושופכים על התחתית מיישרים עם לקקן או פלטה ומעבירים להקפאה כ4 שעות. שופכים את הגנאש המצונן על העוגה ומחזירים לקרור של שעתיים. לפני ההגשה מניחים תותים מעל. .
1
משמנים רינג בקוטר 22 ומניחים שקף מסביב..
2
טוחנים במעבד מזון את העוגיות ומוסיפים את החמאה המומסת. את הבלילה מהדקים בתחתית הרינג. מסדרים פרוסות של תותים מסביב לרינג. מקציפים את השמנת, הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל עד למרקם יציב ושופכים על התחתית מיישרים עם לקקן או פלטה ומעבירים להקפאה כ4 שעות. שופכים את הגנאש המצונן על העוגה ומחזירים לקרור של שעתיים. לפני ההגשה מניחים תותים מעל. .