לןגן

עוגת גבינה עם תותים וגנאש לבן

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 06:57
עוגת גבינה עם תותים וגנאש לבן

תקציר המתכון: טעם מהאגדות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המרכיבים לגנאש לבן

אופן הכנה

  1. משמנים רינג בקוטר 22 ומניחים שקף מסביב.

  2. טוחנים במעבד מזון את העוגיות ומוסיפים את החמאה המומסת. את הבלילה מהדקים בתחתית הרינג. מסדרים פרוסות של תותים מסביב לרינג. מקציפים את השמנת, הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל עד למרקם יציב ושופכים על התחתית מיישרים עם לקקן או פלטה ומעבירים להקפאה כ4 שעות. שופכים את הגנאש המצונן על העוגה ומחזירים לקרור של שעתיים. לפני ההגשה מניחים תותים מעל.