מכינים מרנג שוויצרי: מכניסים לקערה חלבונים וסוכר בבן מארי (חצי כוס מים בסיר קטן) בלהבה בינונית עד שהסוכר נמס או לבדוק עם מדחום 60 מע' מקסימום 70 מע'. לאחר המסת הסוכר להקציף 10 דקות במיקסר,( להכניס לשק זילוף 1 עם צנטר והשני ללא). לסרטט עיגול בנייר אפיה בקוטר 24 ולזלף בצורת ספירלה לפזר שקדים פרוסים וקוקוס מסביב לזלף שושנים ולהכניס לתנור שחומם מראש 100 מע' מצב טורבו כשעה וחצי. להרתיח את הסירופ מרשמלו : השמנת והמרשמלו עד להמסה, לסנן ולצנן. ברגע שהפבלובה מצטננת להכין קרם מהשמנת מתוקה אינסטנט פודינג וחלב, להכניס לשק זילוף ולזלף בצורת ספירלה בתוך הפבלובה (לא לזלף בחומה שיצרנו מהשושנים) ולאחר מכן לפרוס את התותים בצורת מניפה ומעל לזגג את הסירופ מרשמלו.
1
מכינים מרנג שוויצרי: מכניסים לקערה חלבונים וסוכר בבן מארי (חצי כוס מים בסיר קטן) בלהבה בינונית עד שהסוכר נמס או לבדוק עם מדחום 60 מע' מקסימום 70 מע'. לאחר המסת הסוכר להקציף 10 דקות במיקסר,( להכניס לשק זילוף 1 עם צנטר והשני ללא). לסרטט עיגול בנייר אפיה בקוטר 24 ולזלף בצורת ספירלה לפזר שקדים פרוסים וקוקוס מסביב לזלף שושנים ולהכניס לתנור שחומם מראש 100 מע' מצב טורבו כשעה וחצי. להרתיח את הסירופ מרשמלו : השמנת והמרשמלו עד להמסה, לסנן ולצנן. ברגע שהפבלובה מצטננת להכין קרם מהשמנת מתוקה אינסטנט פודינג וחלב, להכניס לשק זילוף ולזלף בצורת ספירלה בתוך הפבלובה (לא לזלף בחומה שיצרנו מהשושנים) ולאחר מכן לפרוס את התותים בצורת מניפה ומעל לזגג את הסירופ מרשמלו.