2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן , מיץ משמש ומכניסים אותם לתערובת של החלבונים וללא מיקסר מכניסים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול ממש בעדינות ושופכים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ 📏מרופדת בתחתית ובדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות🎚.
5
45 דק⏲.
6
3)אופן ההכנה הקרם.
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומיץ משמש עד ליציבות .
8
4)טוחנים את המשמש .
9
ומערבבים בעדינות.
10
4)חוצים את העוגה ל 3 ומורחים קצפת ,מפזרים משמש ומכסים בשכבה של עוגה, חוזרים על אותה פעולה ומסיימים עם קצפת מישרים וגם בצדדים, מסדרים חציים של משמש בעיגול ומכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי .
11
5) מקציפים את השמנת צמחית ומזלפים וכל קישוט השמיים הם הגבול .
12
מהצלחת!👌.
13
וחג עצמאות שמח.
1
לטורט.
2
1) מקציפים את החלבונים עד ליציבות.
3
ובהדרגה להכניס את הסוכר וסוכר וניל.
4
2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן , מיץ משמש ומכניסים אותם לתערובת של החלבונים וללא מיקסר מכניסים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול ממש בעדינות ושופכים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ 📏מרופדת בתחתית ובדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות🎚.
5
45 דק⏲.
6
3)אופן ההכנה הקרם.
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומיץ משמש עד ליציבות .
8
4)טוחנים את המשמש .
9
ומערבבים בעדינות.
10
4)חוצים את העוגה ל 3 ומורחים קצפת ,מפזרים משמש ומכסים בשכבה של עוגה, חוזרים על אותה פעולה ומסיימים עם קצפת מישרים וגם בצדדים, מסדרים חציים של משמש בעיגול ומכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי .
11
5) מקציפים את השמנת צמחית ומזלפים וכל קישוט השמיים הם הגבול .