לןגן

עוגת טורט פרווה 3 שכבות במילוי קצפת ומשמש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/04/2018 | 23:02
עוגת טורט פרווה 3 שכבות במילוי קצפת ומשמש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטורט

  2. 1) מקציפים את החלבונים עד ליציבות

  3. ובהדרגה להכניס את הסוכר וסוכר וניל

  4. 2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן , מיץ משמש ומכניסים אותם לתערובת של החלבונים וללא מיקסר מכניסים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול ממש בעדינות ושופכים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ 📏מרופדת בתחתית ובדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות🎚

  5. 45 דק⏲

  6. 3)אופן ההכנה הקרם

  7. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומיץ משמש עד ליציבות

  8. 4)טוחנים את המשמש

  9. ומערבבים בעדינות

  10. 4)חוצים את העוגה ל 3 ומורחים קצפת ,מפזרים משמש ומכסים בשכבה של עוגה, חוזרים על אותה פעולה ומסיימים עם קצפת מישרים וגם בצדדים, מסדרים חציים של משמש בעיגול ומכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי

  11. 5) מקציפים את השמנת צמחית ומזלפים וכל קישוט השמיים הם הגבול

  12. מהצלחת!👌

  13. וחג עצמאות שמח