ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
3 כפות סוכר 1 פודינג וניל
-
-
-
-
-
-
-
1 סלסלה של תותים טריים חתוכים ל4
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות.
-
2
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.
-
3
3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק.
-
4
4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק.
-
5
5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב .
-
6
רינג מתכוונן.
-
7
מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ⏲.
-
8
6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה.
-
9
7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף.
1
1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות.
2
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.
3
3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק.
4
4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק.
5
5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב .
6
רינג מתכוונן.
7
מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ⏲.
8
6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה.
9
7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים