הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלתחתית.
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח מוסיפים את כל השאר עד לאיחוד.
2)שופכים את הבלילה לסיר ג'חנון מרופדת בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים 15 דק עד להזהבה .
4)מסננים את הגבינות ומערבבים במיקסר את החלמונים קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל .
5)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי ובתנועת קיפול .
שופכים על התערובת הגבינות תמיד בתנועות קיפול בעדינות ובשלוש פעמים עד לאיחוד.
4) שופכים את הבלילה על הטורט המבושל בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ.
5)שופכים מים רותחים בתבנית בתחתית התנור .
ואופים 15 דק🕰.
ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. .
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות מחלצים אותה.
ומקשטים עם אבקת סוכר או מה שבא לכם השמיים הם הגבול🏞.