לןגן

עוגת גבינת נפוליאון עם תותים וג'ילי וזילוף קצפת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/03/2018 | 07:43
עוגת גבינת נפוליאון עם תותים וג'ילי וזילוף קצפת

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌👌🍓🍓🍓🍓

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות

  2. 2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד

  3. 3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק

  4. 4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק

  5. 5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב

  6. רינג מתכוונן

  7. מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ⏲

  8. 6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה

  9. 7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף