ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
250 גרם פקאן בסוכר טחון גס
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מקציפים את החלבונים עם קורט מלח מחצית הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
-
3
2) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנשאר .
-
4
3) שופכים את התערובת לשני תבניות קפיציות מרופדות בנייר אפייה אחת 24 ס"מ.
-
5
ואחת 20 ס"מ.
-
6
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 עד 40 דק עד שהעוגה מזהיבה והקיסם יוצא יבש ונקי.
-
7
4) כל טורט חותכים ל3 מורחים קצפת ומפזרים פקאן ומה שנותר מהקצפת שמים כמה טיפות של צבע מערבבים ומורחים על כל העוגה ומיישרים.
-
8
קישוטים זה בצק סוכר רעיונות אין סוף השמיים הם הגבול.
1
.
2
1) מקציפים את החלבונים עם קורט מלח מחצית הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
3
2) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנשאר .
4
3) שופכים את התערובת לשני תבניות קפיציות מרופדות בנייר אפייה אחת 24 ס"מ.
5
ואחת 20 ס"מ.
6
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 עד 40 דק עד שהעוגה מזהיבה והקיסם יוצא יבש ונקי.
7
4) כל טורט חותכים ל3 מורחים קצפת ומפזרים פקאן ומה שנותר מהקצפת שמים כמה טיפות של צבע מערבבים ומורחים על כל העוגה ומיישרים.
8
קישוטים זה בצק סוכר רעיונות אין סוף השמיים הם הגבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים