תקציר המתכון: עוגה טעימה ביותר, מומלצת, מתאימה לפורים ולסתם יום חול.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
במיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם סוכר+ סוכר וניל, מוסיפים את השמן, המיץ,הפרג, הקוקוס ולבסוף את הקמח וקוביות התפוח (לא לערבב יותר מדי, עד שהקמח נבלע).
לשמן תבנית קפיצית עגולה (גודל 26) .
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ- 35-30 דקות בחום 180 מעלות.(לבדוק עם קיסם במרכז העוגה).
לאחר שהעוגה מוכנה, מוציאים את העוגה, מקררים ומכינים את הציפוי- הגנאש.
מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד בוחשים היטב עד להמסה מלאה.
יוצקים את השוקולד המומס מעל ומצננים במקרר עד להגשה.
לעיטור:
חופן אגוזים לקצוץ דק דק ולקשט מעל לפי הטעם.
בתאבון (: