לןגן

עוגת פרג מנצחת

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/02/2018 | 01:14
עוגת פרג מנצחת

תקציר המתכון: עוגה טעימה ביותר, מומלצת, מתאימה לפורים ולסתם יום חול.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ציפוי

לעיטור

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם סוכר+ סוכר וניל, מוסיפים את השמן, המיץ,הפרג, הקוקוס ולבסוף את הקמח וקוביות התפוח (לא לערבב יותר מדי, עד שהקמח נבלע).

  2. לשמן תבנית קפיצית עגולה (גודל 26) .

  3. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ- 35-30 דקות בחום 180 מעלות.(לבדוק עם קיסם במרכז העוגה).

  4. לאחר שהעוגה מוכנה, מוציאים את העוגה, מקררים ומכינים את הציפוי- הגנאש.

  5. מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד בוחשים היטב עד להמסה מלאה.

  6. יוצקים את השוקולד המומס מעל ומצננים במקרר עד להגשה.

  7. לעיטור:

  8. חופן אגוזים לקצוץ דק דק ולקשט מעל לפי הטעם.

  9. בתאבון (: