לןגן

עוגת שוקולית בציפוי גנאש קרם קוקוס וחלווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/02/2018 | 06:50
עוגת שוקולית בציפוי גנאש קרם קוקוס וחלווה

תקציר המתכון: טעים 👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה כ 10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה

  2. 2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את כל כל השאר בהדרגה עד לאיחוד

  3. 3) שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה

  4. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות

  5. הכנת הגנאש

  6. 4) שמים על הגז את קרם קוקוס עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה

  7. בהצלחה