ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף לאט את השמן ואת החלמונים ולהמשיך להקציף .
-
2
לערבב את כל היבשים להוסיף למיקסר יחד עם המיץ ולערבב לקבלת בלילה חלקה .
-
3
לשמן תבנית אני ממליצה לרפד את התבנית עם נייר אפיה .
-
4
לאפות 180 מעלות 40 דקות .
-
5
כשהעוגה מוכנה להוציא לקרר היטב .
-
6
לחתוך באמצע להרטיב עם חצי כוס מים עם כפית נס .
-
7
למרוח קצפת לסגור את העוגה ולקשט עם הקצפת .
-
8
לקשט מעל עם מעט אגוזים ושוקולד מגורד.
-
9
הכנת הקצפת .
-
10
להקציף שמנת מתוקה חלב ואינסטנט לקבלת קצפת יציבה להוסיף כפית נס .
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף לאט את השמן ואת החלמונים ולהמשיך להקציף .
2
לערבב את כל היבשים להוסיף למיקסר יחד עם המיץ ולערבב לקבלת בלילה חלקה .
3
לשמן תבנית אני ממליצה לרפד את התבנית עם נייר אפיה .
4
לאפות 180 מעלות 40 דקות .
5
כשהעוגה מוכנה להוציא לקרר היטב .
6
לחתוך באמצע להרטיב עם חצי כוס מים עם כפית נס .
7
למרוח קצפת לסגור את העוגה ולקשט עם הקצפת .
8
לקשט מעל עם מעט אגוזים ושוקולד מגורד.
9
הכנת הקצפת .
10
להקציף שמנת מתוקה חלב ואינסטנט לקבלת קצפת יציבה להוסיף כפית נס .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים