אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,880
צפיות

סברינה אישית של רונית פרץ

המתכון של
סברינה אישית של רונית פרץ

סברינה מיוחדת מרשימה וטעימה שתקצור ים של מחמאות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • סברינה אישית/רונית פרץ
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס וחצי קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כוס שמן
  • מיכל שמנת מתוקה
  • סירופ
  • כוס וחצי מים
  • כוס סוכר
  • כפית תמצית רום
  • כפית תמצית וניל
  • לבשל מים וסוכר עד שרותח לכפות ולהוסיף תמציות ולהניח בצד
  • לקרם
  • 2 שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • חצי כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח אין צורך להפריד ביצים.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים.


  • 3

    לשמן תבניות אישיות בספריי שמן.


  • 4

    למלא עד לגובה 3/4 מהתבנית.


  • 5

    לאפות כ 20 דקות ב 180 מעלות.


  • 6

    להשקות היטב כל סברינה בסירופ.


  • 7

    ולזלף מעל לקשט בדובדבן באהבה רונית פרץ.


1

להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח אין צורך להפריד ביצים.


2

להוסיף את שאר המצרכים.


3

לשמן תבניות אישיות בספריי שמן.


4

למלא עד לגובה 3/4 מהתבנית.


5

לאפות כ 20 דקות ב 180 מעלות.


6

להשקות היטב כל סברינה בסירופ.


7

ולזלף מעל לקשט בדובדבן באהבה רונית פרץ.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים